Tadzjikistan

View listings

tadzjikistan.realigro.se är den första världstäckande sökmotorn för fastigheter där du kan slå upp annonser för bostäder till salu i Tadzjikistan

Fastigheter till salu i Tadzjikistan

Republiken Tadzjikistan och fd sovjetiska socialistiska republiken Tadzjikistan inom Sovjetunionen är en centralasiatisk stat. Den gränsar i söder med Afghanistan, i öster med Kina, i norr med Kirgizistan och Uzbekistan och i väster med Uzbekistan; det är därför ett fast land. Huvudstaden är Dushanbe.

Vår rapport om fastighetsmarknaden i Tadzjikistan kan vara viktig om du planerar att flytta och köpa en fastighet till salu i Tadzjikistan. När man undersöker de dyraste fastighetsmarknaderna i världen kommer huvudstaden i Tadzjikistan Dushanbe med 700 000 invånare inte omedelbart att tänka på. Men staden, vars mest gamla bostadshus går tillbaka till sovjettiden, är bytet mot en kronisk fastighetskris.

Eftersom efterfrågan på nya fastigheter till salu i Tadzjikistan överstiger dess tillgänglighet har fastighetspriserna runt Dushanbe skjutit i höjden under det senaste decenniet.

För Tadzjikistans befolkning, som är van vid statliga bostadsgarantier under sovjettiden, har överbeläggning lett till en dålig försämring av levnadsstandarden.

Det senaste decenniet har en våg av migranter från den tadzjikiska landsbygden i Dushanbe upplevt, och byggandet av ekonomiska hus i Tadzjikistans huvudstad har inte lyckats följa med. Ökningen av fastighetskostnaderna idag har skapat en stadskärna med allt fler folkbostäder.

De stigande fastighetskostnaderna till salu i Tadzjikistan och särskilt i Dushanbe förvärras av två faktorer: för det första att cirka 80% av Tadzjikistans byggmaterial importeras; för det andra inför regeringen i Tadzjikistan ett system med skatter och avgifter som motsvarar ungefär en tredjedel av kostnaden för att bygga nya hem.

Karta, prisutveckling och statistik

Närliggande fastigheter

Cod. 40170

Försäljning Hus, Tadzjikistan, Suǧd, Chudschand - Khujand, Hakim Karim

981,090.00SEK
Försäljning
Hus

0.46 m²
Ett färdigt hus i staden. 9 rum badrumskök u mat matskola Kita och allt annat du behöver allt i närheten.
Cod. 2405

Försäljning 3:a, Tadzjikistan, Dušanbe, Dušanbe, center

425,139.00SEK
Försäljning
3:a

150 m²
Hus i centrum för försäljning ska återställas och möjlighet att byta med andra hus.
Karta, prisutveckling och statistik
2005-2022 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Inställningar

    För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

    Ställ nu Visa inte igen
BB